ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


pátek 17. ledna 2014

Energie – aktuálně


Spousta lidí, zejména těch energeticky citlivějších zcela určitě v posledních dnech vnímá, že zažíváme období, které je energeticky dosti náročné. Minulý týden proběhly dvě silné sluneční erupce, které mohly mít u všech citlivějších jedinců různorodé účinky - zvýšení hmotnosti, únavu, nervozitu, mírnou nevyrovnanost, zvýšenou potřebu cukru, soli nebo čokolády, ukrutný hlad nebo též nechuť k jídlu…

Připomeňme si, že o uplynulém víkendu dopadaly i další velmi silné energie, a zdá se, že se to může nyní opakovat každý měsíc. Tento jev souvisí s čímsi, co lze označit ,,posuny v čase“ (v důsledku většího přísunu energie Zdroje). Částice fyzického těla se tedy uzpůsobují této nové a vyšší energii. Pro mnohé jsou tyto posuny vnímatelné na úrovni fyzického i emocionálního těla (a jako u všech energetických změn, účinky a pocity mohou být u jednotlivých lidí naprosto odlišné). Rozhodně je vhodné být v takových obdobích pozornější i při běžných každodenních aktivitách. Případné příznaky mohou u někoho začít již dva týdny před posunem a trvat ještě další dva týdny po něm, zatímco někdo jiný je vědomě takřka nepocítí, nicméně dotknou se ho též. Jedním z možných pocitů je např. značný žár v těle (postupující zevnitř ven), následovaný extrémním chladem (též postupujícím zevnitř ven). Je to však jen ukázka účinku rychlého nárůstu energetické hladiny, k němuž dochází díky posunu kupředu v čase – tělo se ,,rozpálí“ a vzápětí chladne, a celý cyklus se opakuje, dokud posun v čase neproběhne…

Mluvíme-li o ,,posunech v čase“, můžeme pro lepší pochopení použít příkladu rendlíku, v němž se vaří polévka. Pohyb v čase kupředu by představoval ,,zakoušení“ času, který uběhl, než polévka dosáhla bodu varu. Pohyb nazpátek v čase by pak představoval dobu chladnutí uvařené polévky na pokojovou teplotu. Když se kdysi - z našeho pohledu v dávných dobách, během atlantského časového cyklu – udála v planetárním systému ztráta velkého množství energie, došlo doslova k rychlé cestě ,,nazpátek“ v čase (což je tím, že všechna energie, která již byla v té době shromážděna, k tomu okamžiku získaný ,,přírůstek“ neboli všechny ,,vteřiny“, které již byly zažity, v té chvíli zmizely…. obsah rendlíku se tímto vrátil do stavu pokojové teploty).

Časové posuny, které nyní planeta zažívá každý měsíc, jsou procesem ,,opětovného získávání“ vší té energie, jež byla pro vědomí v dávných časech během okamžiku ztracena – všechny ty vteřiny, které již kdysi byly zažity… Všichni cestujeme v tom nejlepším kosmickému dopravním prostředku, který je k dispozici, a putujeme ,,nazpátek do budoucnosti“. 

Což představuje proces rozpínání se k vyššímu vědomí. Znamená to, že běžný člověk si potřebuje shromáždit všechny kousíčky svého Já a poskládat je dohromady, pokud chce lépe pochopit, co znamená ,,posun do vyššího vědomí“ , které je ve skutečnosti vlastně putováním časem… Zajímavým aspektem je – protože jde o posun ,,nazpátek do budoucnosti“ - že nové objevy, nové myšlenkové vzorce, nové představy, myšlenky a nápady ohledně čehokoliv jsou vlastně z této perspektivy zapnutím ztracené paměti a ztraceného vědomí pravdy.

I začátek tohoto týdne je energeticky silný, což by se dalo přičíst nějakým slunečním erupcím, kdyby ovšem slunce nebylo právě celkem klidné. Ale můžeme přihlédnout ke skutečnosti, že v prosinci došlo ke změně pólů na slunci, tudíž energie přicházející ze slunce v tomto jeho novém cyklu (11 let), je celkově poněkud odlišná od té dřívější. Navíc je 16.1. úplněk, který navazuje na zatmění v říjnu loňského roku (a objevují se k vyhodnocení různé záležitosti, které jsme tehdy započali). Díky tomu bychom mohli snáze poznat, zda jsme připraveni na další krok nebo jsme naopak někde uvízli, ať už proto, že třeba na něčem lpíme, bojíme se nebo máme dojem, že nejsme připraveni. Emoce mohou být v této době poněkud rozvířené. Též pozor na silnici, protože řada řidičů by se mohla chovat nevyzpytatelně.

A pro případ, že by úplněk nestačil, prochází Země
v těchto dnech navíc ohonem komety Ison. 


Vědci tvrdí, že se kometa rozpadla, nicméně její obrovský ohon je stále aktivní a jeho vysoce nabité částice k nám přinášejí nové energie ze vzdálené části galaxie. Možné účinky – závrať, roztržitost, lehkomyslnost, únava, úzkost či nervozita, nebo naopak povznesenost, nabití energií a vzrušení.

Pečujte o sebe. Důležité je vědomě dýchat, odpočívat, pít hodně vody, neodbývejte se. Měli bychom se dobře starat o svá těla fyzická, stejně jako o ta energetická a duchovní, chceme-li projít současným děním co nejhladčeji. Nebude to první takové divočejší období, a zřejmě ani poslední, nicméně může nás utěšovat pomyšlení, že nás to posouvá blíže k včlenění naší multidimenzionální podstaty a k odpovídajícímu způsobu života.



Reprodukce textu tohoto článku, jenž je autorským vlastnictvím kolektivu autorů a majitele těchto webových stánek, je povolena pro jakékoliv médium pouze v nezkrácené podobě a pokud je připojen aktivní odkaz na tyto stránky
► http://www.reiki-centrumpraha.cz
15.1. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....