ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


pátek 27. února 2015

ČTENÍ Z TVÁŘE PODLE ZNAMÉNEK



Čínský almanach Tung Shu je nejčastěji znám jako nauka k určení příznivých i neblahých dnů. I v současné Číně je to oblíbená a stále využívaná metoda k určení správného datumu pro svatbu a různé obřady. Ale Tung Shu je mnohem více než to, obsahuje nesmírné množství informací vztahující se k astrologii, symbolům a filozofii starověké Číny. 
Tung Shu též popisuje tajemství čtení z tváře podle znamének.

Zkontrolujte znaménka na obličeji a k nejvýraznějšímu znaménku přiřaďte číslo podle obrázku, které svou pozicí nejlépe určuje pozici vašeho znaménka. Pod obrázkem najdete výklad k danému číslu, které jsou popsané v bodových číslech.

Podle Tung Shu má znaménko význam, pokud je výraznější a je na obličeji jen jedno.
V případě, že je obličej pokryt mnoha znaménky, nebo malými nevýraznými znaménky, 
tak se taková nepočítají.



► POPIS VÝKLADU KE KAŽDÉMU ČÍSLU ►



1)
► Jako dítě byl velký rebel a svobodná duše, ani v dospělosti nemá příliš v úctě autority. Je kreativní a nejlépe se mu pracuje, když má volné ruce. Pokud má nadřízené, obecně platí, že většinou ocení jeho avantgardní přístup k životu. Daleko lépe se mu ale daří v podnikání, než když pracuje pro jiné. Mívá štěstí a úspěch, když je svým vlastním šéfem.


2)
► Jako dítě byl velký rebel a svobodná duše, ani v dospělosti nemá příliš v úctě autority. Je kreativní a nejlépe se mu pracuje, když má volné ruce. Pokud má nadřízené, obecně platí, že většinou ocení jeho avantgardní přístup k životu. Daleko lépe se mu ale daří v podnikání, než když pracuje pro jiné. Mívá štěstí a úspěch, když je svým vlastním šéfem.


3)
► Jako dítě byl velký rebel a svobodná duše, ani v dospělosti nemá příliš v úctě autority. Je kreativní a nejlépe se mu pracuje, když má volné ruce. Pokud má nadřízené, obecně platí, že většinou ocení jeho avantgardní přístup k životu. Daleko lépe se mu ale daří v podnikání, než když pracuje pro jiné. Mívá štěstí a úspěch, když je svým vlastním šéfem.


4)
► Je impulzivní, často se chová okázale a má zářivou osobnost. Může být pro něj obtížné rozhodnout se, když je více možností volby. Má tendence být hádavý, ale nevydrží se zlobit dlouho. Znaménko určuje výbušnou povahu a pokud se člověk rozhodne ho odstranit, může se stát klidnějším a vyrovnanějším.


5)
► Znaménko nad obočím poukazuje na štěstí ve financích, ale nejprve si ho bude muset člověk zasloužit a pracovat tvrději, než většina lidí. Veškerý příjem je třeba pečlivě uschovat a střežit, neboť jsou zde lidé, kteří závidí a mohou se pokusit bohatství uloupit. Člověk s tímto znaménkem by si měl dávat pozor na lidi, kteří mu nabízejí systém na rychlé zbohatnutí, či zhodnocení peněz. U člověka se znaménkem nad obočím není vhodné, aby příliš důvěřoval druhým lidem. Měl by následovat své instinkty a být opatrný a především nikdy neumožnit ostatním kontrolovat jeho finance.


6)
► Toto znaménko označuje inteligenci, tvořivost a umělecké nadání. Umělecký talent by mohl přinést bohatství, úspěch a slávu. Znaménko také naznačuje, že finanční úspěch může být plně realizován pouze tehdy, pokud se jeho nositel bude řídit svým srdcem, nežli obvyklými způsoby obživy. Úspěch přijde, pokud je člověk statečný.


7)
► Znaménko pod obočím naznačuje neshody a spory v rámci širší rodiny, které způsobují žal a smutek. To může mít vliv i na práci a živobytí. Je vhodné vyřešit tyto spory, pokud chce nositel znaménka klid v duši a jít v životě kupředu.


8)
► Toto není příliš šťastná pozice pro znaménko. Finanční situace může být napjatá a nebo má nositel tendence vše utratit. Možná je také záliba k hazardním hrám. Člověk by se měl naučit, kdy přestat. Někteří nositelé tohoto znaménka mají tendenci často flirtovat s příslušníky opačného, ale i stejného pohlaví. Lepší bude pro nositele být trochu náročný při uplatňování svého šarmu, protože by se mohl dostat do potíží.


9)
► Znaménko naznačuje sexuální a jiné problémy. Je považováno za nešťastné znaménko a doporučuje se ho odstranit. Přináší starosti a průvod problémů.


10)
► Znaménko přímo pod nosem označuje vynikající štěstí v potomstvu. Člověk je obklopen rodinou a bude mít mnoho dětí a vnoučat. Má podporu ve svých blízkých a je materiálně, tak i citově naplněn.


11)
► Toto znaménko poukazuje na tendenci podléhat nemocem. Je vhodné ho nechat odstranit, zejména pokud je velké a nebo tmavě zbarvené.


12)
► Předpovídá úspěšný a také vyrovnaný život. Je pravděpodobné, že nositel bude nejen bohatý, ale také veřejně známý. I když je zde možnost žít na vysoké noze, nositel bude mít zároveň uspokojující rodinný život. Ženy se znaménkem na tomto místě mají obzvlášť štěstí, jsou krásné a okouzlující.


13)
► Děti budou velkou starostí v životě nositele tohoto znaménka. Vztahy s nimi nebudou dobré. 
Zde není příliš prostoru s tím něco dělat, než naučit se tolerance.


14)
► Znaménko zde naznačuje citlivost ohledně jídla a stravování. Může se jednat o alergii na některou potravinu a nebo problém s přejídáním.


15)
► Osoba, která je stále v pohybu, neustále renovující a upravující svůj dům. Ráda poznává nové věci a vidí nová místa. Nerada zůstává na jednom místě dlouho, miluje cestování a dobrodružství a má velmi pozorné oči.


16)
► Osoba s tímto znaménkem potřebuje být opatrná, když je řeč o jídle a také o sexuálním životě, protože toto jsou dva největší problémy v životě nositele znaménka. Tendence mít váhové problémy, které můžou způsobit deprese. Má rád romantiku, někdy s více než jednou osobou, ale je to člověk 
s určitou morálkou a tak se může při nevěře cítit provinile a stresovaně.


17)
► Člověk společensky významný, aktivní na společenské scéně a vynikající vypravěč. Je zde tendence stát se namyšleným, když jde o jeho úspěch, čímž by mohl nositel znaménka přijít o své dobré jméno. To by mohlo mít na něj hluboký vliv, protože své sebevědomí a vlastní mínění o sobě odvozuje z toho, co si o něm myslí druzí.


18)
► Člověk, který často cestuje. V životě se může objevit více nabídek na zámořské cesty, ale nositel 
by měl být opatrný při každém překročení velké vody, neboť jeho znaménko raději zůstává doma.


19)
► Dobré znaménko, které značí štěstí v penězích a dobré přátele. Slabostí nositele je, že inklinuje podléhat kouzlu opačného pohlaví, to ho může dostat do problémů, lepší bude shladit svou vášeň.


20)
► Znaménko zde může být velmi šťastné nebo velmi nešťastné. Člověk může být extrémně proslulý a nebo zatracovaný. Nositel má vynikající kreativní talent nebo vysokou inteligenci, obojí může být použito pro dobro, nebo pro zlo. Člověk, se kterým není radno si zahrávat, nezapomíná a neodpouští snadno. Člověk s tímto znaménkem se může zapsat do dějin jako vynikající osobnost, nebo jako tyran.


21)
► Šťastné znaménko, které naznačuje, že člověk po celý život bude mít spoustu jídla a pití, tedy nebude trpět nedostatkem. Znaménko také přináší slávu a uznání.


22)
► Život nositele tohoto znaménka je šťastný a věci jdou hladce. Pokud má vášeň pro sport, může se stát sportovní superstar. Znaménko na konci obočí svědčí o osobě s autoritou a mocí, jako ředitel společnosti si může vést dobře.


23)
► Má vysoké IQ, není inteligentní jen studijně, ale i emočně, to znamená, že se mu vede i ve škole života. Má velmi rozvinutý pud sebezáchovy a bude vést smysluplný a dlouhý život. Bude aktivní 
až do vysokého věku a obklopen rodinou a přáteli po celý život až do samého konce.


24)
► Mohou dosáhnout štěstí a slávy v mladém věku a je doporučeno využít tohoto období k
z
ajištění na stáří, neboť lidé s tímto znaménkem mívají s přibývajícím věkem těžší život.


25)
► Nositel tohoto znaménka se bude těšit dobré prosperitě a uznání, ale měl by si dávat pozor na výstřednosti. Když zůstane ve svých postojích tradiční, bude se těšit dlouhého z plodného života.









► ZDROJ ►  http://www.superko.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....