ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


středa 3. července 2013

► Horoskop na měsíc ČERVENEC 2013 ►

       BeranBERANI
V červnu vám byl někdo velmi láskyplně nakloněn, ale přesto do července vcházíte trochu vyčerpáni. Můžete si odpočinout, tento měsíc vás nic negativního nečeká. V první dekádě se nabízejí smířlivá gesta a porozumění. To vás posiluje v sebedůvěře. Uznání očekávejte od okolí i ve druhé dekádě a počítejte s tím, že vám to přinese duševní i materiální obohacení. Ve třetí dekádě jste všichni vítězi. Objevujete bohatství, které se nabízí stáváte se učitelem, který všechno co umí, předá dál.

Buďte osobností, ale nekreslete kolem sebe hraniční čáru. Otevřete se všem láskám.
 Oslavujte život a šiřte tuto láskyplnost do okolí.

BýkBÝCI
I když se vám zdálo, že v měsíci červnu jste dali na odiv svou zranitelnost, červenec vám vše vynahradí. Začátek měsíce začíná nerozhodně, ale vy se snažíte zajistit svou pevnou pozici. Ve druhé dekádě jde vše samo a úžasně. I třetí dekáda je srdečná. Tuto pokojnou atmosféru doplníte pracovitostí. Máte motivaci a radost z práce. I odměna podle toho vypadá.

Na kompromis nemíníte přistoupit. Raději se izolujete od ostatních.
Neomezuje vás žádná společnost, komunita ani národ.

          BlíženciBLÍŽENCI
Dokázali jste v červnu hodně a teď cítíte pevnou půdu pod nohama. Citově jste však vyprahlí a víte, že v červenci musíte začít trochu jinak. V první dekádě si zajistíte pevnou pozici. Ve druhé třetině měsíce si můžete gratulovat. Už jste něco podobného zažili v minulosti. Ve třetí dekádě je opět nutné zkoncentrovat se na rozumné cíle. Příležitosti se nabízejí. Jen se musíte dívat na svět novýma očima.

Něco vás vede tak se nebojte jít úplně novými cestami a zariskovat.
Staňte se pozitivním rebelem, vymaňte se z názorové podmíněnosti.

RakRACI
Připomněla se vám v červnu vaše minulost. Červenec je pracovně přiměřený, ale ještě všechno nevíte. V první dekádě jste nuceni ozkoušet něco nové, což vám na druhou stranu pomůže zajistit klidné dny. Ve druhé dekádě se vás pokouší někdo kritizovat, ale vy se obhájíte. Naopak ve třetí třetině měsíce nechcete slyšet ani vidět, místo abyste se otevřeli a nalezli rovnováhu mezi rozumem a citem. Trochu se vám zastřel obzor.

Jste dokonalí, sami sobě nejlepším učitelem a žákem. Skrze souznění s blízkými
 si to můžete uvědomit. Věřte ve vnitřního vůdce.

LevLVI
Zajistili jste si v červnu své jisté. Očekáváte v červenci jen to dobré a to se také stane. První dekáda je o přátelství, navazování nových známostí i velké lásce. Ve druhé dekádě se na vás hrne to nejlepší. Nechce se vám uvěřit, jak šťastné období prožíváte a tak se sami začínáte zdráhat a uzavírat do sebe. I třetí dekáda je příznivá. Finančně dostáváte tolik, kolik si zasluhujete. Máte důvod vyjít mezi lidi a radovat se.

Vykašlete se na moralisty na tzv. dobré lidi, jejichž krédem je mravnost nade vše.
Zůstávejte bdělí, ale užívejte si skutečné lásky i sexu.

    PannaPANNY
Snažili jste se v červnu podat pomocnou ruku a pochopení. V červenci je tomu naopak. Nastoupil rozum a do druhé dekády tvrdě vládne. Nepřinese to užitek nikomu. V druhé třetině měsíce hledáte bez předsudků a poznatků nové výzvy. Ostatní si sedí na svých jistých. Až třetí dekáda je o vytrvalosti všech. Vás to nutí být trpělivými a věřit v pomalý růst. Máte výhody, o které byste se neměli nechat vlastní lehkomyslností připravit.

Chcete si nezřízeně zalenošit a užívat všech materialistických požitků.
To všechno můžete mít, ale musíte zradit vlastní pravdu. Něco za něco.


VáhyVÁHY
V červnu jste se snažili aktivně utvářet život tím nejlepším co ve vás je. Očekáváte, že červenec bude výnosný a pohodový. To se vám splní až závěrem měsíce. V první třetině měsíce jste okolím nuceni stát na vlastních nohách bez jakéhokoliv ovlivňování a pomoci. Vůbec se vám to nelíbí a bude to ještě horší ve druhé dekádě. Můžete narazit na ty, co nejsou zcela upřímní. Také si to nenecháte líbit. Třetí dekáda je finančně zajímavá. Přesto jste vnitřně připraveni k útoku.

Staňte se nevinnými jako děti. Odstraňte myšlenkovou klec a vnímejte okolí,
 aniž by bylo cokoli řečeno.

ŠtírŠTÍŘI
Vše bylo v červnu spravedlivé. Jste láskyplně povzneseni, ale hned začátkem července se zboří vše, co nemá pevné základy. Chcete začít bez předsudků od znova. Ve druhé dekádě jste silní jako lvi a znalostí máte jako učitel národů. Jen ve třetí dekádě půjde o rozloučení se s někým nebo s něčím. Použijete i lsti a falše, abyste bez zranění prošli toto období. Jinak si ale užíváte.

Nepotřebujete politikařit. Jste pevní a pravdiví, osvoboďte se od domněnek ostatních.
Nemáte zapotřebí si někoho podmiňovat.


          StřelecSTŘELCI
Zachovali jste se v červnu jako správní učitelé či vychovatelé. Je vám jasné, že jsou chvíle, kdy se musíte něčeho vzdát, s něčím se rozloučit. V první dekádě července je vše pod vládou intuice. To vás ale zrovna neoslovuje a panuje u vás rozladěnost. Ve druhé dekádě se ostatní cítí ohroženi a tak je necháváte být a ukončujete veškeré dění. Ve třetí dekádě jste impulsivní ve jménu spravedlnosti. Jste realisté a tak je to v pořádku.

Když přijde ten správný čas, dojde k rozloučení a odpoutání. Přináší vám to vyrovnaný pohled na svět bez posuzování. I to, že trpělivost růže přináší. Donutíte růži rozkvést dřív než má?!

         KozorohKOZOROZI
V minulém měsíci červnu jste na nějakém místě či s někým skončili veškeré dění. Od července očekáváte, že slunce bude svítit jen pro vás. A tak v první dekádě se vás nedotkne úskočné jednání. Jste plni lásky. Ve druhé dekádě jste vybízeni k zodpovědnému chování. A tak skutečně poctivě konáte. Jste ochotni se i poučit. Závěrečná dekáda je plná činorodosti, obratnosti a šikovnosti. Vše je spravedlivé a střídmé.

Ovládáte oheň svých vášní, jste celiství. Dochází u vás k zásadní životní změně.
Náhle, jako úder blesku. A vy jste tím bleskem.

    VodnářVODNÁŘI
Vyzkoušeli jste v červnu i nevyzkoušené. Jste plni slunce a to vám v první dekádě července okolí vrací. To už se ale víc staráte o tvrdou realitu života. Okolí si ve druhé dekádě stále sní o nereálných představách a vizích, ale bez vás. Vy toho pouze ďábelsky využijete. Ve třetí dekádě jste vítáni mezi mnoha přátelskými lidmi. Hýříte vtipem, sebejistotou, chytrostí. Zachováváte rovnováhu ve všem.

Neizolujte se od druhých, odpoutejte se od minulosti, vítejte a oslavujte s ostatními.

RybyRYBY
Prožili jste červen více v představách než reálně. Celý červenec můžete očekávat lásku a náklonnost. Je škoda, že neslyšíte a nevidíte tyto dary. V první dekádě se odvracíte od přátelství druhého člověka. Také ve druhé dekádě je vám nabídnuta přátelská pomoc. Vy se cítíte rozpolceni a opíráte se o rozum než o pocity. I ve třetí dekádě jsou vám nabízeny příležitosti. Jste ovšem na jiném břehu a tak nabídky nevyslyšíte. Přesto není tento měsíc špatný.

Nechte se unášet proudem a užívejte hojnost života.
Neupadejte do vyfantazírované nereality.

► Měsíční horoskop pro vás napsala Marie Gita Gabrielli, www.gabrielli.cz
ZDROJ

2 komentáře:

  1. po rokoch som si precital horoskop ,-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milý MIRKO, tak to je krásný .... A velmi mě to těší...
    Alespon jsi měl příjemné zpestření v tomto pobavení i rozjímání...Děkuji srdečně za Tvou přízen a krásné, souzněné přátelství v dobrém vnímání..S láskou krásným novým dním přeji vše pozitivní, harmonické a radostné... :-) :-) S láskou ALEJKA

    OdpovědětVymazat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....