ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


pondělí 13. května 2013

STRÁŽNÝ ANDĚL KOLEM VÁS VYTVÁŘÍ ENERGETICKÝ ŠTÍT


Jak sedíte a čtete tento text, ať tomu věříte nebo ne, máte u sebe anděla: je to váš strážný anděl a nikdy vás neopouští. Každému z nás byl dán dar: štít vytvořený z energie světa. Je součástí úkolu strážného anděla, aby tento štít kolem nás tvořil. Pro Boha a anděly jsme si všichni rovni; všichni si zasloužíme být chráněni, opečováváni a milováni nehledě na to, co si o nás ostatní myslí, ať dobrého nebo zlého. Když se na někoho podívám, vidím kolem něj fyzicky tento štít, ten štít je jako by byl živý.

Váš strážný anděl je strážce vašeho těla a vaší duše. Byl vám přidělen ještě před tím, než jste byli počati: jak jste rostli v matčině lůně, byl tam s vámi každičkou chvíli a chránil vás. Jakmile se narodíte a jak rostete , váš strážný anděl vás nikdy neopouští, ani na okamžik: je s vámi, když spíte, když jste na záchodě, prostě pořád – nikdy nejste sami. Potom, když zemřete, je váš strážný anděl při vás a pomáhá vám přejít na druhý břeh. Možná je pro vás těžké tomu uvěřit. Pokud nevěříte, měli byste se nad svou skepsí zamyslet. Pokud jste cyničtí, zamyslete se nad svým cynismem. Co můžete ztratit, když se otevřete možnosti, že existují andělé, když se otevřete svému duchovnímu JÁ a dozvíte se něco o své vlastní duši? Požádejte anděly, aby vám teď začali pomáhat.

Andělé jsou úžasní učitelé.
Požehnání vám, vašim rodinám a milovaným.

Lorna

ZDROJ ►LORNA BYRNE
SOUVISEJÍCÍ ► NOVÁ ZEMĚ 2010

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....