ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


pondělí 17. března 2014

BRANDON BAYS – Vy buďte tou změnou, kterou si přejete pro svět


Ve svých 39. letech dostala rakovinu. Vyvinul se u ní nádor o velikosti basketbalového míče. Mnohé si pak uvědomila o svém životě a všechno přehodnotila. Snažila se porozumět, jak funguje její tělo. To ji přivedlo až k buněčné struktuře. A právě tady na úrovni buněčné paměti udělala rozhodující změnu, která ji během šesti týdnů vyléčila.

Pochopila, že našla univerzální metodu pro a zdraví a vnitřní osvobození každého z nás. Vytvořila metodu „Cesty“, kterou dnes používají statisíce lidí po celém světě.




Brandon Bays - Vy buďte tou změnou, kterou si přejete pro svět
 INSPIRATIVNÍ.TV on Vimeo.


Doplnuji zde svůj překlad textu ze zahraničních stránek
 metody cesty od BRANDON BAYS...
Tento radikální život měnící zkušenost musela být sdílená s celým světem a naštěstí Brandon B. se pustila do psaní sdílením svých zkušenosti, aby se podílela s námi všemi v její mezinárodně nejprodávanější knize CESTA.  Úspěch knihy vedl k vývoji řady workshopů a seminářů, které reagují na žízeň pro práci, jsou nyní k dispozici ve 47 zemích na 5 kontinentech.

Dnes Brandon je uznáváná jako jedna z nejdynamičtějších a inovativních mysl-tělo-léčení učitelů - a Cesta se stala jedním z nejmocnějších hojivých procesů = jsou k dispozici na naší planetě. Lidé všech věkových kategorií a zázemí se hrnou do akce Brandon, zažívají její teplo a moudrost pro silné i hmatatelné výsledky všeho co tato práce přináší.
Brandon Cesta je krok-za-krokem procesu pro přístup nekonečné moudrosti uvnitř, moudrost, která může odhalit staré emocionální vzorce a vzpomínky uložené v našich buňkách i léčivá energie, která je schopna řešit a zúčtovávat staré problémy tak úplně tělo může procházet procesem přirozeného hojení. To může být použito jak pro fyzické a emocionální léčení i osvědčení se všemi druhy fyzických obtíží, problémy ve vztazích, kariérních bloků a širokou škálou životních okolností.
Prostřednictvím svých průběžných cest a interakcí i ponoření do kultur po celém světě, Brandon přímo zažila že zde je vlna probuzení, posun ve vědomí a stále lidé na celém světě si uvědomují obrovský nevyužitý potenciál v sobě - ​​a nepopiratelnou touhu zažít naplnění
a vrátit se domů k sobě.

Jak zažila Brandon Bays toto probuzení v sobě?
Cesta je jedinečná příležitost pro vás spojit se s Brandon a ponořit se do jádra Vaší bytosti a osvobodit tento nevyužitý potenciál v každé oblasti svého života.

Přeložila a zpracovala jsem ze stránek ►
  THE JOURNEY
Přeložený text a stránky je možno sdílet v nezměněné podobě
včetně aktivního odkazu na 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....