ALEJKA

ALEJKA

PŘEKLAD PSANÉHO SLOVA Z OBRÁZKU V ANGLICKÉM JAZYCE

TRANSLATION OF THE TEXT FROM IMAGE:::::::::::::::
WELCOME WITH LOVE IN MY BLOG, WHICH LET IT BE FOR ALL OF YOU LOOKING FOR A GUIDE INSPIRATION
IN THE COMMON PERCEPTION, HARMONY AND SHARING FEELINGS, EMOTIONS...


středa 28. října 2015

Proč se to tají? 10 příčin rakoviny, které denně používáte

10 nejčastějších příčin rakoviny, kterým jsme vystaveni na každodenní bázi. Často o nich ale nemáme ani tušení. Podle mnohých webových stránek zabírající se alternativní medicínou stojí za utajováním farmaceutické společnosti. Ty totiž na léčbě rakoviny vydělávají miliardy a samozřejmě o ně nechtějí přijít.

1. hormony v mléku a mase

Většina hospodářských zvířat ve velkochovech jsou krmené umělými hormony za účelem zvýšení produkce. Takové umělé hormony po zkonzumování vyvolávají v lidském těle záněty, rakovinu a mnoho dalších onemocnění.

2. Mamografie, zubní rentgenové snímky a skenery na letištích

Zapomněla vám zdravotní sestřička připomenout, že byste měli mít přes hrudník natažený ochranný pás v mamografické místnosti? Ano, hovoříme o smrtelných paprscích rentgenového záření, které způsobují rakovinu.

Ale počkat, nepřišli jste na mamograf právě proto, že se před rakovinou chcete ochránit a ne jí rovnou dostat? Švýcaři už na to dávno došli.

3.Hliník v deodorantech a antiperspirantech

Drtivá většina případů rakoviny prsu se nachází v horní části prsou – v blízkosti podpaží. Ano, přesně tam, kde si aplikujeme deodorant plného hliníku. Místo nich používejte radši domácí přírodní deodoranty.

4. Toxická kosmetika na pokožku

Kůže je našim největším orgánem. A i přes to na ní neustále nanášíme konzervační anebo dekorativní kosmetiku, která je plná ropných produktů a uhlového dehtu. Tyto substance volně pronikají přes pokožku do krevního oběhu a tělesných orgánů, kde vytváří živnou půdu rakovinovým buňkám.

Měli byste proto začít používat bio nebo doma vyrobenou kosmetiku a napravit s ní již napáchané škody.

5. Geneticky modifikovaná sója a kukuřice

Většina sóji a sójových produktů, které se dnes prodávají, jsou geneticky modifikované. Pokud jste tedy fanoušky sojového mléka, radši přejděte na něco jiného. Sojové mléko totiž obsahuje hemaglutinin, který vede k tvorbě krevních sraženin.

Soja (běžná i geneticky modifikovaná) naproti tomu zvyšuje v těle hladinu estrogenu. Ten může podporovat vývoj některých druhů rakovin citlivých na estrogeny, jako například rakoviny prsu.

Mléko kupujte v bio kvalitě ať už jde o kravské, rýžové nebo jakékoli jiné.

6. Umělá sladidla

Běžný cukr (sacharóza) je pro tělo škodlivý, protože prudce zvyšuje hladinu krevního cukru. Ovocný cukr (fruktóza), který se často používá v nealkoholických slazených nápojích je také velkým problémem.

Kolové nápoje jsou dobarvené karamelovým barvivem, které je známým karcinogenem. Umělá sladidla jako aspartám, sacharín nebo acetulfám-K jsou ještě větším zabijákem a karcinogenem než tradiční cukry.

7. Fluor

Ne, nejde o minerál nacházející se v přírodě nebo dokonce o něco, co se v mnoha krajinách přidává do vody. Fluor je chemický prvek, který z čela vypudí ostatní minerály, zvyšuje lámavost kostí, způsobuje dentální fluorózu a celkově oslavuje imunitní systém. Může dokonce způsobovat i rakovinu.

Pokud je to možné, kupujte zubní pasty bez fluoru. Pokud to nepůjde jinak, nanášejte si zubní kartáček jen minimem pasty a dbejte na to, abyste ji nespolkli. To se týká obzvlášť dětí.

8. Léky a očkování

Najděte si takového doktora, který vám kromě předepisování antibiotik i poradí v oblasti životního stylu a zdravého stravování pro prevenci rakoviny. Pokud bude možno, vyhýbejte se tradičním lékům od velkých farmaceutických společností se zvučnými názvy.

Mnohá očkování se v minulosti prokázala jako možné příčiny rakoviny. Příkladem je vakcína proti dětské obrně, která byla kontaminovaná opičím virem SV-40. Ten způsobuje u lidí rakovinu.

V současnosti jsou problémy s téměř všemi vakcínami. Obsahují totiž známé karcinogeny jako formaldehyd, formalin nebo hliník.

9. Potraviny v plechovce

Většina plechovek je potažena výstelkou, která obsahuje karcinogenní látku Bisfenol-A (BPA). Kromě toho se v pokusech ukázalo, že uvedená substance mění mozkové buňky myší na genetické úrovni.

Mnohé plasty, termální papír, vodní potrubí a zubní výplně (plomby) také obsahují BPA.

10. Komerční mýdla, šampóny, zubní pasty, krémy

Opět, podobně jako u toxické kosmetiky na pokožku, i chemikálie z ostatních druhů kosmetiky, která se aplikuje na kůži, vlasy a zuby skončí v krevním oběhu. Parfémy, barviva, vedlejší produkty ze zvířat a další podezřelé substance mohou způsobovat rakovinu.

Řešením je kupovat přírodní anebo BIO kosmetiku bez škodlivých přísad, 
případně si vyrobit vlastní kosmetiku.

Existuje jedno moudré přísloví, kterým je dobré se řídit: 
„Pokud byste to nesnědli, nenanášejte to na svou pokožku“.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji pěkné dny Všem fanouškům a čtěnářům v plnosti zdraví, radosti i spokojenosti. Pokud odpovídáte a komentujete u příspěvku vždy dávám zpětnou vazbu jakmile je mi to časově možné....